Home

Dec 22, 2019

Nå kan du gjøre serietittingen på NRK i hele Europa

authorarticle: Master3395
IMG.jpg
video: 
youtube: 
sources: NRK beta
keywords: nrk beta, nrk, strømming
Category: Norge
Posted by: Admin

Trenger kun et norsk personnummer og norsk adresse.

Trenger kun et norsk personnummer og norsk adresse.

NRK utbroderer tilbudet om strømming til utenfor Norge og i alle EØS-land. Det gjør de til tross for at de ikke er påbudt dette av EU ettersom strømmetjenesten ikke betales for direkte, som Netflix og Sumo.

Personnummer og norsk adresse
På nettsiden sin skriver de at grunnen til denne store strukturendringen er enkel: vi ser ikke TV som vi gjorde før, takket være teknologi som har gitt nye muligheter. Hittil har det ifølge NRK vært svært kostbart å få rettigheter utenfor Norge, slik at man har prioritert innholdet for visning i Norge.

NRK skriver at et norsk personnummer og bostedsadresse i Norge er alt du trenger får å få tilgang på innholdet deres når man er i farta i EØS-land.

Det kreves en registrering første gangen, og NRK anbefaler at du gjør dette allerede nå slik at du slipper det når du er ute på ferie. Du bekrefter bosted i Norge gjennom BankID, her.

 
Disse enhetene støttes
Strømming av innholdet deres i EØS-land er allerede tilgjengelig for brukere på datamaskin og mobil gjennom tv.nrk.no samt applikasjonen (NRK TV) for Android-enheter, men her kan det hende du må vente på en nyere oppdatering av applikasjonen for at det skal fungere. Den oppdaterte versjonen du er ute etter er versjon 3.1.0.

NRK planlegger også støtte for iPhone og iPad i tiden som kommer. Også Android TV og Apple TV forsøkes å bli tatt i varmen, men for nå er det ikke planlagt med støtte for Apple TV 2/3.

authorarticle: Master3395
IMG.jpg
video: 
youtube: 
sources: NRK beta
keywords: nrk beta, nrk, strømming

Comments:

comments powered by Disqus

Return

Sponsored Ads:

Discord

Page 1 of 573  >  >>

Here you can download new Windows 10 right away

Windows.webp

Oct 21, 2020 | Category: Microsoft | Comments

Microsoft only rolls out to some, but you can do it that way instead.

read more…

What's in the latest Edge update? Rollbacks and new browser telemetry policies

Edge.jpg

Oct 20, 2020 | Category: Microsoft | Comments

Microsoft's Edge 86 includes a "rollback" function that lets IT admins restore an earlier version of the browser and gives the built-in PDF viewer support for document tables of content.

read more…

What the new iPhone 12 means for 5G

apple.jpg

Oct 19, 2020 | Category: Apple | Comments

By now, you’ve probably heard that Apple’s iPhone 12 lineup will have 5G capabilities. And you have also probably heard us discuss how 5G speeds are still only available in some parts of the country with some carriers. 

read more…

Page 1 of 573  >  >>